Hjem> Produkter> Selvaktiveret indreguleringsventil> Bronze selvaktiveret afbalanceringsventil> Termostatisk selvvirkende kontrolventil
Termostatisk selvvirkende kontrolventil
Termostatisk selvvirkende kontrolventil
Termostatisk selvvirkende kontrolventil
Termostatisk selvvirkende kontrolventil
Termostatisk selvvirkende kontrolventil

Termostatisk selvvirkende kontrolventil

Get Latest Price
Betalings type:L/C,T/T,D/P
Incoterm:FOB,CIF
Transport:Ocean,Land,Air
Havn:Shanghai,Kaohsiung
Produktattributter

model nr.TCV07

BrandA1BEST

Produkt beskrivelse

Konstant temperatur selvvirkende temperaturkontrolventil
Den automatiske temperaturreguleringsventil TCV07 består af en temperatursensor og en kontrolventil, der kan opdeles i en opvarmningstype og en køletype i henhold til applikationen. Når temperaturen på det kontrollerede medium stiger, lukkes kontrolventilen (opvarmningstype); , Kontrolventilen åbnes (kølesystem). Selvstyret temperaturreguleringsventil er et energibesparende produkt, der ikke kræver ekstern energi. Den justeres automatisk i henhold til temperaturændringen i det kontrollerede medium. Produktet er egnet til automatisk temperaturregulering af luft, damp, varmt vand i forskellige varmevekslere, olie Vent. Udbredt i byvarmeanlæg, kraft, petroleum, metallurgi, lægemidler, kedler og andre industrier.
Fremhævet TCV07 konstant temperatur selvvirkende temperaturkontrolventil
Produktet kræver ikke ekstern energi, og den kontrollerede mellemenergi kan bruges til automatisk at justere temperaturen på mediet. Det har fordelene ved bredt indstillingsområde, kontinuerlig temperaturindstilling, overophedningsbeskyttelse, nem temperaturindstilling, jævn drift og ingen støj. Strukturen er enkel, arbejdet er pålideligt, og der kræves ingen omfattende vedligeholdelse.


Send forespørgsel
*
*

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende