Domov> Produkty> Samočinný vyvažovací ventil> Bronzový samočinne vyvažovací ventil> Termostatický samočinný regulačný ventil
Termostatický samočinný regulačný ventil
Termostatický samočinný regulačný ventil
Termostatický samočinný regulačný ventil
Termostatický samočinný regulačný ventil
Termostatický samočinný regulačný ventil

Termostatický samočinný regulačný ventil

Get Latest Price
Typ platby:L/C,T/T,D/P
Incoterm:FOB,CIF
preprava:Ocean,Land,Air
prístav:Shanghai,Kaohsiung
Atribúty produktu

Model č.TCV07

značkaA1BEST

Popis produktu

Samočinný regulačný ventil teploty s konštantnou teplotou
Automatický regulačný ventil teploty TCV07 sa skladá z teplotného snímača a regulačného ventilu, ktoré je možné podľa aplikácie rozdeliť na vykurovací a chladiaci typ. Keď sa teplota regulovaného média zvýši, regulačný ventil sa zatvorí (typ kúrenia); , Regulačný ventil sa otvorí (chladiaci systém). Samoobslužný regulačný ventil teploty je produkt šetriaci energiu, ktorý nevyžaduje externú energiu. Automaticky sa nastaví podľa zmeny teploty samotného regulovaného média. Výrobok je vhodný na automatickú reguláciu teploty vzduchu, pary, horúcej vody v rôznych výmenníkoch tepla, oleja Wait. Široko používaný v mestských vykurovacích systémoch, v energetike, nafte, hutníctve, farmaceutickom priemysle, kotloch a iných priemyselných odvetviach.
Odporúčaný samočinný regulačný ventil teploty TCV07 s konštantnou teplotou
Produkt nevyžaduje externú energiu a energiu riadeného média možno použiť na automatické nastavenie teploty média. Má výhody širokého rozsahu nastavenia, nepretržitého nastavenia teploty, ochrany proti prehriatiu, ľahkého nastavenia teploty, plynulého chodu a bez šumu. Štruktúra je jednoduchá, práca spoľahlivá a nevyžaduje sa nijaká rozsiahla údržba.


Odoslať dotaz
*
*

Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať